Yritys

2007 - kerrostalokellariin perustettu Madmix-studio aloitti toimintansa äänituotantojen ympärillä; musiikkia tuotettiin levy-yhtiöasiakkaille sekä yksityisille harrastajille. Lisäksi kellarista kantautui radiospotteja, kuunnelmia sekä kansainvälisille markkinoille suunnattua stock-musiikkia.

Musiikin tuotannosta siirtymä radio- ja tv-spoteista videotuotantoon ei ollut enää kummoinenkaan temppu, joten elävä kuva otettiin mukaan valikoimaan.

Tänään Madmix on markkinointiin ja sisällöntuotantoon erikoistunut täysiverinen viestintää, mainontaa sekä markkinointia tuottava yritys.

Madmix koostuu joukosta oman alansa osaajia,  ja johtoajatuksena onkin lisäarvon tuottaminen asiakkaillemme, asiakkaidemme liiketoiminnan kehittäminen.

Katso laskutustiedot
Yritys

Palvelut

Verkkosivut

Lue lisää

Klikkaa tästä

Videotuotannot

Lue lisää

Klikkaa tästä

Digimarkkinointi

Lue lisää

Klikkaa tästä

Graafinen suunnittelu

Lue lisää

Klikkaa tästä

Sisällöntuotanto

Lue lisää

Klikkaa tästä

Markkinointi

Lue lisää

Klikkaa tästä

OTA YHTEYTTÄ


hommat
Palvelut
Yhteys

Osoite ja Y-tunnus

Madmix Media Oy, Y-tunnus 2160849-6

Jukolantie 6-8 B 11, 45200 Kouvola

Laskutusohjeet

Verkkolaskut:

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Verkkolaskuosoitteemme:

Operaattori Verkkolaskuosoite OVT-tunnus
OpusCapita Solutions Oy
(E204503)
003721608496 003721608496

Paperilaskut ja skannauspalvelu:

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Madmix Media Oy (OpusCapita skannauspalvelu)
PL 19636
00062 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Madmix Media Oy:n sähköpostiskannauksen osoite:
MadMixMediaOy.FI.P.132849-1@docinbound.com