Laskeutumis-
sivu

Laskeutumissivu tai kampanjasivu (eng. landing page, "ländäri"), on verkkosivu, joka avautuu, kun klikataan digitaalisella alustalla olevaa mainosta. Esimerkiksi Google Ads -mainosta tai sosiaalisessa mediassa kuten Facebookissa olevaa mainosta.

Laskeutumissivun tarkoitus on toimia kampanjan informaatio- ja markkinointisivuna, jolla pyritään esimerkiksi saamaan lisää myyntiä, liidejä tai esimerkiksi uutiskirjeen tilaajia.

Hyvä laskeutumissivu toimii kampanjan informaatio- tai markkinointisivuna ja ohjaa sivustovierailijaa kohti haluttua konversiota selkeästi. Haluttu konversio voi olla laskeutumissivulla tehty tarjous- tai yhteydenottolomakkeen täyttäminen, uutiskirjeen tilaaminen tai suoraa myyntiä. Konversioita voidaan helposti seurata Googlen analytiikkatyökaluilla.

Huomioimme laskeutumissivua tehdessämme aina myös sivun responsiivisuuden, eli sivun mukautumisen käyttäjän laitteen mukaiseksi sekä laskeutumissivun helppokäyttöisyyden sivustovierailijan näkökulmasta. Hakukoneoptimointi kuuluu myös aina vakiona tekemiimme laskeutumissivuihin. Toteutamme halutessasi myös laskeutumissivun markkinoinnin puolestasi ja seuraamme analytiikkaa kampanjan toimivuudesta.

OTA YHTEYTTÄ


hommat
Palvelut
Yhteys