ANIMAATIOT MYYNNIN TUEKSI

Animaatiolla voidaan luoda melkein mitä vain aina logoanimaatioista viimeisteltyyn lyhytelokuvaan ja yksinkertaisesta selitysvideosta kokonaisiin koulutusmateriaaleihin. Todellisuus ei rajoita animaatiota, joten lopputulos näyttää juuri siltä kuin haluat.

Miksi tilata animaatio?

Animoitujen videoiden avulla yrityksesi voi kommunikoida viestisi hauskalla ja houkuttelevalla tavalla ja kiinnittää katsojien huomion tuotteesi, palvelusi tai viestisi mainostamiseen. Houkuttelevat animaatiot lisäävät yrityksesi uskottavuutta ja kykyä kommunikoida äänettömissä mobiililaitteissa.

Tämän lisäksi animaatiolla on mahdollista luoda pienelläkin budjetilla näyttäviä kokonaisuuksia, sillä niiden luomiseen ei tarvita isoa kuvausryhmää sekä kalustoa. Esiintyjien palkkiot määrittyvät käytettävien spiikkereiden määrän mukaan.

Prosessimme

Autamme sinua animaatioprojektissasi kuvakäsikirjoituksen, vision sekä käsikirjoituksen kanssa varmistaaksemme, että valmis projekti kertoo tarinasi juuri sillä tavalla, joka erottaa yrityksesi kilpailijoista. Kaikki luodaan yksilöidysti projektiasi varten ja noudatamme tarkasti brändisi ilmettä.

Hinta

Animaation hinta muodostuu aloitusmateriaalista ja halutusta animaation tyylistä. Tämä johtuu siitä, että jotkin tyylit ovat aikaavievempiä toteuttaa kuin toiset. Sovittaessa animaatioon on mahdollista saada kiinteä hinta.

Animaatioprojektin vaiheet:

1.

Aloituspalaveri

Pureskellaan aihio yhdessä tyylistä ja kestosta kohderyhmiin. Tässä vaiheessa on mainio tilaisuus esittää omat toiveet videon suhteen!

2.

Kuvakäsi­kirjoitus

Kun suunnitelma on valmis teemme siitä teille kuvakäsikirjoituksen. Tämä visualisoi sitä, miltä valmis animaatio tulisi näyttämään. Tässä vaiheessa on vielä mahdollista hioa ideat timanttisiksi.

3.

Esikatselu

Ennen valmiin animaation toimitusta toimitamme teille esikatseluversion. Esikatseluversioon on mahdollista antaa viimehetken muutosehdotuksia.

4.

Toimitus

Toimitamme teille valmiin animaation sen valmistuttua. Valmiiseen animaatioon kuuluu myös musiikki ja äänet.

OTA YHTEYTTÄ


hommat
Palvelut
Yhteys