Pirjo Suhonen

admin Joonan hommat, Petrin hommat, Videotuotannot

Tuotetaan markkinointivideo ALO Finland:n etäkoulutusten markkinointiin. Pirjo Suhonen, ALO Finlandin omistaja, on kansainvälisesti tunnustettu ja arvostettu vaikuttaja koulutukseen, oppimiseen ja opettamiseen liityvissä asioissa.

Tavoitteena oli saada kustannustehokas markkinointivideo ALO Finland tunnettuden lisäämiseksi. Videon käyttöalustaksi suunniteltiin sosiaalisen median kanava LinkedIn. Video on sijoitettiin myös ALO Finlandin YOuTUbe-kanavalle. Videon ensimmäinen tavoite oli lisätä yrityksen omistajan Pirjo Suhosen tekemisen tunnettuutta kansainvälisessä kohderyhmässä sekä saada ovia auki keskustelemaan koulutusten ostajien kanssa ALO Finland:n tarjonnasta.

Videon kulku suunniteltiin yhdessä asiakkaan kanssa. Kuvauspaikaksi sovittiin koulutustilat, jotka tukisivat viestin sisältöä visuaalisesti. Video otettiin vastaan innostuneesti ja huomio oli LinkedIn päivityksen myötä saavutettu. Päivitys sai erittäin hyvän huomion ja lyhyen ajan sisällä tykkäyksiä sekä kommentteja kertyi kymmenittäin. YouTube kanavalla videota on katsottu satoja kertoja.


Katso homman video: