PET HELSINKI – LIIKETOIMINNAN ALOITUSLANSEERAUS

admin Akin hommat, Alasivut-animaatiot, Markkinoinnin Suunnittelut

PET Helsinki
05/02/2021

Tavoite ja haaste

PetHelsinki on perustettu  vuoden 2019 lopussa.

Haasteena oli tuoda uusi toimija ihmisten tietoisuuteen lanseerauksella sekä jatkuvalla muistuttavalla markkinoinnilla. Tavoitteena oli ja on tehdä PetHelsingistä tuttu ja tunnettu toimija pääkaupunkiseudulla. Kohderyhminä ovat yksityiset lemmikkien omistajat sekä eläinlääkärit ja eläinlääkäriasemat pääkaupunkiseudulla.

Ratkaisu ja toteutus

Madmix suunnitteli yhdessä asiakkaan kanssa strategian markkinoinnille, johon työkaluiksi valittiin videot, joilla kerrotaan toiminnasta sekä yrittäjän ajatuksista ja arvoista.

Media

Yhtenä kuvatuista videoista oli suosittelija video, jossa kerrotaan asiakkaan näkökulmasta PET Helsingin tavasta toimia. Toiminnan alkaessa Madmix suunnitteli myös lehdistötiedotteen, joka jaettiin kaikille potentiaalisille medioille sekä toimittajille. Tiedote sai erittäin hyvän huomion medioissa: YLE teki yrittäjästä haastattelun valtakunnalliseen televisioon, MTV teki aiheesta artikkelin, joka nähtiin Kymmenen Uutisissa sekä Puoli Viiden Jälkeen ohjelmassa.

Lehdistötiedote

Helsingin Sanomat teki tiedotteen pohjalta artikkelin, johon he haastattelivat vielä erikseen yrittäjää. Artikkeli nähtiin sekä printti- että digilehdessä. Lisäksi lehdistötiedote huomioitiin Uudenmaan alueen ilmaisjakelulehdissä. Onnistunut tiedote toi erittäin suuren huomioarvon yritykselle sekä suoraan uusia asiakkaita.

Google Ads

Muistuttavan markkinoinnin välineiksi on valittu digitaalisista kanavista Google Ads sekä Facebook ja Instagram. Hakukonemainonta on saatu toimimaan erittäin hyvin, jolloin klikkihinnat sekä klikkitulokset ovat olleet poikkeuksellisen hyvällä tasolla.

Sosiaalinen media

Sosiaalisen median alustoilla on tehty päivityksiä videoilla sekä kuva päivityksillä, joissa kaikissa on ollut tavoitteena lisätä yrityksen tunnettuutta Uudenmaan alueella lemmikkieläimistä kiinnostuneiden ihmisten kohdennuksilla. Sosiaalisen median päivitykset ovat saaneet toistuvasti tykkäyksiä, kommentteja sekä jakoja. Sisältö kommenteissa on ollut poikkeuksetta positiivista ja kannustavaa.


Katso homman video: