Anni Mattila

Asiakkuudet ja markkinoinnin suunnittelu
Image

Sähköposti

info@madmix.fi

Anni on määrätietoinen ja hassutteleva rock-mimmi Helsingistä. Hän osaa nauraa itselleen ja heittäytyä muuttuviin tilanteisiin: ““Onnellisia ovat he, jotka osaavat nauraa itselleen, sillä hauskuus ei lopu heiltä koskaan.”” Anni kertoo elämän ohjeestaan. Anni rakastaa matkustelua, joka on tärkeä osa hänen elämäänsä. Kun Anni katselee merellä auringonlaskua, majoittuu teltassa autiolla saarella tai pelaa jalkapalloa paikallisten koululaisten kanssa, hän näkee usein ne asiat, joita haluaa kehittää ja joihin haluaa keskittyä myös omassa elämässään. Silloin oppii arvostamaan elämää ja hetkeä.

Nuoresta iästään huolimatta Anni on ehtinyt työelämässään olla monessa mukana. Hän on todellinen myynnin moniosaaja ja B to B myynnistä Annilla on jo seitsemän vuoden kokemus. Muutama vuosi meni myös myyntitiimin vetäjänä, jota aikaa hän muisteleekin lämmöllä. Myyntityön ohella Anni aloitti vuonna 2018 tutustumisen markkinoinnin asiantuntijamyyntiin. Markkinointi ja asiakkaiden haasteiden ratkaiseminen digitaalisessa muuttuvassa maailmassa ovat lähellä Annin sydäntä.

Anni opiskelee tällä hetkellä töiden ohella Laureassa tradenomin tutkintoa. Suuntautuminen opinnoissa on markkinointiin ja projektijohtamiseen. Anni on jo aiemmin töiden ohella opiskellut itsensä markkinoinnin merkonomiksi. Hän kuvaileekin itseään todelliseksi työmyyräksi, jota ohjaa kova tekemisen ja onnistumisen halu. Annia motivoi tavoitteiden saavuttaminen, erilaiset projektit ja asiakkailta tuleva palaute. Palaute onkin ollut kiittävää ja asiakkaat kutsuvat Annia todelliseksi some velhoksi. Some- ja digitaalinen markkinointi ovat tällä hetkellä Annin erikoisalaa, johon kuuluvat kaikki digitaalisen markkinoinnin alustojen hyödyntäminen ja yritysten kotisivut.

Positiivinen Anni ei pidä turhasta mököttämisestä ja on harvoin huonolla tuulella, mutta jonottaminen saa karvat pystyyn. Nauru ja hymy ovat hänen selviytymiskeinot arjen ja työn keskellä. Energiaa ja uusia ajatuksia syntyy asiakastapaamisista ja Anni kehoittaakin kaikkia asiakkaita olemaan rohkeasti yhteydessä häneen. “Asiakkaan etu edellä,kun edetään, niin löytyy markkinoinnin haasteisiin oikeat välineet ja ratkaisut”, muistuttaa Anni vielä lopuksi

akin hommat